Servicii Instructor Ski Poiana Brasov

Ne place ceea ce facem si ne implicam 100%. Oferim gama completa de cursuri pentru sporturile de iarna, fie ca vorbim de ski sau snowboard. Mai jos puteti vedea lista completa de servicii,

Serviciile noastre

Lectii individuale cu copii

Motto-ul nostru este:”-Daca poate sa stea in picioare, poate sa stea si pe skiuri!”. Glumim, evident! Cu toate acestea insa cel mai tanar cursant al nostru a avut 4 ani. Asadar, lectiile individuale pentru copii, oferite de Instructor Ski Poiana Brasov se adreseaza tuturor parintilor care vor sa-si invete copiii inca de mici sa se dea pe skiuri.

instructor ski poiana brasov lectii copii
Lectii individuale instructor ski poiana brasov

Lectii individuale cu adulti

Fie ca stiti lucruri elementare despre datul cu skiul sau placa de snowboard, sau ca sunteti complet incepatori, acest serviciu este pentru voi. Veti avea propriul vostru instructor de la rasaritul soarelul si pana tarziu in noapte. Tot ce va trebuie este putin curaj ca sa iesiti din zona de confort. Instructor Ski Poiana Brasov se va ocupa de restul.

Lectii de grup pentru copii

Putem sa instruim si mai multi copii in acelasi timp. Monitorii nostri de ski din Poiana Brasov au pregatirea necesara pentru a lucra cu grupuri de copii. Grupul poate avea intre 2 si 5 membri.

lectii de grup monitor ski poina brasov
lectii cu grup de adulti ski poiana brasov

Lectii de grup cu adulti

Nimic nu este mai distractiv iarna decat sa mergi pe partie cu gasca de prieteni. Dealtfel toate activitatile sunt mai distractive alaturi de cei apropiati. De aceea Instructor Ski Poiana Brasov a creat aceste lectii de grup. Pentru a ramane in zona voastra de confort dar a reusi sa si acumulati cunostinte noi in acelasi timp.

Lectii pentru toata familia

Acest serviciu nu credem ca mai are nevoie de vreo prezentare. Face exact ceea ce spune si titlul. Daca alegeti sa petreceti cu familia o vacanta in Poiana sau un sfarsit de saptamana, puteti sa profitati de ocazie pentru a invata impreuna sa skiati sau sa va dati cu placa de snowboard

lectii cu familia instructor ski poiana brasov

Ia-ti propriul tau monitor de ski in Poiana Brasov

La fiecare lectie achizitionata

Instructor Ski Poiana Brasov va mai ofera si:

Instructori autorizati

Instructorii nostri de ski sunt autorizati, cu toate calificarile obtinute si o experienta vasta. In afara de asta, trebuie sa stiti ca investim constant in educatie. Tocmai pentru a va putea oferi siguranta unor servicii profesioniste.

Profesionalism

Scopul nostru principal este acela de a va face sa iubiti sporturile de iarna. De aceea ne implicam 100% in realizarea acestui scop.

Siguranta

Fiecare membru al echipei Instructor Ski Poiana Brasov are cunostinte solide despre starea partiei, detalii tehnice pentru desfasurarea in siguranta a activitatii de invatare si cunostinte aprofundate de prim-ajutor.

Distractie si prietenie

Un monitor de ski trebuie sa se asigure si de buna dispozitie a cursantilor. Asadar orele petrecute pe partie vor fi pline de amuzament si glumite. Cu siguranta va veti imprieteni cu instructorii nostri. Suntem siguri si ca va veti vedea seara la un vin fiert.

Intrebari uzuale

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai intalnite intrebari. Daca aveti si altele, nu ezitati sa ne contactati!

Raspuns scurt:-DA!

Atat timp cat conditiile de sanatate nu va impiedica, indiferent de varsta, va veti putea bucura de acest sport

Nu. Acesta este un cost independent pe care trebuie sa si-l achite fiecare cursant

Nu. Dar va putem indruma de unde sa il cumparati sau inchiriati.

In principiu nu. 5 este numarul maxim de persoane de care se poate ocupa un instructor pentru a se asigura ca informatia oferita este asimilata corect si pentru ca orele sa se desfasoare in conditii maxime de siguranta

Daca ascultati de indicatiile oferite de instructor, nu va veti rani!

Echipa noastra

Ei sunt cei care iti vor deveni negresit prieteni si de la care vei invata cum sa skiezi corect

Ioana

Instructor ski

Dan

Instructor ski/snowboard

Cerasela

Instructor snowboard

"Mowgli"

Instructor ski

Iesi din zona de confort

si incepe chiar de azi sa faci tot ce trebuia facut "de luni" sau "de iarna viitoare"

instructor ski poiana brasov slide